Werken bij APS

Wil je werken bij APS Personeelservices en onderdeel worden van ons hechte familiebedrijf? Dat kan! Door de constante groei van onze organisatie hebben wij diverse interne functies openstaan. Bekijk het volledige interne vacatureaanbod van APS hieronder.

De APS Werkplek

Bij APS kom je te werken binnen een hecht team dat voelt als een familie. Waar verhalen worden gedeeld, wordt gelachen om elkaars flauwe grappen en waar je altijd je eerlijke mening kan geven. Een cultuur met een open en directe communicatie. Je collega’s beter leren kennen doe je niet alleen tijdens het werk, maar ook op een van de vele vrijdagmiddagborrels en diverse teamuitjes.

Wij hebben op dit moment 3 vestigingen in 3 verschillende dorpen; Nuenen, Son en Schijndel. 

Hoofdkantoor Nuenen

Nuenen is onze thuisbasis. Vanuit ons karakteristiek en historisch pand worden MKB-klanten in de regio door jou voorzien van persoonlijk advies op het gebied van personeelsbemiddeling. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en weet jij hoe jij een klant moet bedienen? Dan is er in Nuenen een plek voor jou. Jouw collega’s verwelkomen jou graag in ons commerciële team.

Op ons hoofdkantoor bevinden zich ook de backoffice en financiële administratie deze vormen samen de motor van onze organisatie. Op deze afdeling bieden wij de volgende functies:

Vestiging Son

Op slechts 6 kilometer van ons hoofdkantoor in Nuenen bevindt zich vestiging Son. Vanuit deze lichte en ruimtelijke werkplek, in het hart van het centrum, worden MKB-klanten en werkzoekende in de regio door jou voorzien van persoonlijk advies op het gebied van personeelsbemiddeling. Je werkt hier direct samen met jouw commerciële collega’s. Zij zoeken:

Vestiging Schijndel

Op 30 kilometer van ons hoofdkantoor in het centrum van Nuenen is APS Personeelservices sinds 6 jaar ook te vinden in het centrum van Schijndel. In een nieuwe vestiging, bedienen wij regio ‘s-Hertogenbosch. MKB-klanten en werkzoekenden worden mede door jou voorzien van advies op het gebied van personeelsbemiddeling. Zie jij jezelf al zitten op deze moderne werkplek samen met jouw commerciële collega’s. Zij zoeken meerdere collega’s in één van de volgende functies:

Wat bieden wij jou?

Bij APS Personeelservices kun je een hoge betrokkenheid verwachten. Iedere maand vindt er een persoonlijk gesprek plaats. Hierin bespreken we jouw kwaliteiten, behaalde resultaten en ontwikkelpunten om je te begeleiden in jouw succesvolle loopbaan. Door middel van eigen inzet en samenwerking behaal je doelen en is er ruimte om te groeien binnen je functie. Naast deze loopbaanbegeleiding en volledige betrokkenheid vanuit directie en management krijg jij:

 • Een 13e maand bij een vast contract
 • 28 vakantiedagen en 1 extra cao dag
 • Goede pensioensregeling met werkgeversbijdrage
 • Laptop voor het uitoefenen van je functie
 • Bijdrage in de reiskosten van € 0,23 per kilometer
 • Volledige verzorging van lunch en dagelijks vers fruit op kantoor
 • Scholing- en competentieontwikkelingsmogelijkheden
 • Leuke uitstapjes als: culinaire etentjes, borrels en weekendjes weg
 • Iedere vrijdag een friet- of broodjeslunch
 • Een competentieontwikkelingsprogramma aangeboden inclusief individuele coaching van een externe
 • Jaarlijks meerdere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden op zowel individueel niveau als in teamverband